Monster Video

Øk oppmerksomheten til dine annonser og nå ut til kandidatene i større grad enn tidligere med Monster Video.
  • Video integrert i din stillingsannonse
  • Fortell bedriftens historie
  • Tiltrekk flere kandidater

Skill deg ut fra dine konkurrenter med Monster Video.

Øk oppmerksomheten til dine annonser og nå ut til kandidatene i større grad enn tidligere med Monster Video.

Med Monster Video integreres videoen til din bedrift i dine annonser på Monster.no slik at kandidaten kan få et inntrykk av din bedrift og hvordan det er å jobbe for dere. Monster Video forandrer din annonse til en interaktiv presentasjon av din bedrift hvilket er med på å gi dere flere engasjerte kandidater.

Frem ditt varemerke som arbeidsgiver

Ditt varemerke som arbeidsgiver representerer bedriftens visjon og gir et inntrykk av hvordan det er å arbeide i bedriften. Denne ekstra reklame for deres bedrift er med på å gjøre din bedrift mer interessant for kandidatene. Skill deg ut i mengden med Monster Video!

Vil du vite mer? Ring +46 8 506 523 00 eller send en E-post til kund@monster.se

Monster Video

Med Monster Video gjør du bruk av både annonsemal (jobbtemplate) og video når du annonserer. Din video integreres i en annonsemal og kandidatene ser din video med en gang de ser på din annonse. En annonsemal gir deg muligheten til selv å bestemme hvordan deres annonse skal se ut på Monster, hvilket er med på å skape en konsekvent og effektiv profilering av bedriften. Med Monster annonsemal og video skiller du deg ut i mengden.

Videoproduktion og drift

Monster kan i samarbeid med en partner spesialisert innenfor produksjon av videoer for ”employer branding” bistå med produksjon av video. Dersom dere allerede har en video kan denne uten problemer implementeres og brukes i annonsene. Alle videoer ”hostes” av Monsters samarbeidspartner, hvilket er med på å sikre at kvaliteten på videofilmen alltid er optimal, selv om mange kandidater ser på den samtidig.

For å komme i gang eller for ytterligere informasjon, ring +46 8 506 523 00 eller send en E-post til kund@monster.se.

Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00