Talent Management Suite

Få tilgang til et fullverdig rekrutteringssystem som hjelper deg med å håndtere kompetansen innad i din bedrift.
  • Lag deres egen karriereside
  • Lag deres egen CV-database
  • Ta hånd om hele rekrutteringsprosessen

Monster Talent Management Suite (TMS) er et fullverdig rekrutteringssytem med egen CV-database, jobbliste og karrieresider rettet mot kandidater. Våre verktøy gjør det mulig for deg å rasjonalisere bedriftens behov for kompetanse og personalhåndtering. Uansett om du jobber for en mindre bedrift eller stort multinasjonalt konsern har vi løsningene som passer til ditt behov og ditt budsjett.

Monsters TMS-produkter kan brukes som separate verktøy eller som en del av et integrert system.

Monster TMS tilbyr deg:

  • Monster Career Site Hosting: En skreddersydd løsning der Monster lager en karriereside som tilpasses hjemmesiden til din bedrift. Her kan dere senere publisere bedriftens ledige tjenester via TMS rekrutteringsverktøy.
  • Monster Recruit: Et tilpasningsbart og lett-implementerbart rekrutteringssytem.
  • Monster Custom Recruit: Et skreddarsyd rekrutteringssystem som lar arbeidsgivere kontrollere hele rekrutterings- og ansettelsesprosessen.
  • Monster Post-Hire Solutions: Inkluderer verktøy for å håndtere prestasjonsvurdering, karriere- og kompetanseutvikling. Verktøyet hjelper deg med å utvikle og beholde dine medarbeidere samt det å skape et mer engasjert og produktivt personale.

Flere hundre bedrifter over hele verdens gjør bruk av Monsters TMS produkter for å anskaffe, håndtere og ansette den kompetansen de behøver, samt beholde og utvikle den kompetansen de allerede har.

Vil du vite mer om Monsters Talent Management Suite? Ring oss på tlf +46 8 506 523 00 eller send en E-post til kund@monster.se

Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00