Regional og Nasjonal annonsering

Når du har behov for å øke din rekkevidde. Med en og samme annonse kan du være synlig i flere ulike fylker, alternativt hele Norge.
  • Nå ut til en bredere målgruppe
  • Regionale og Nasjonale stillingsannonser
  • Billigere enn enkelte annonser

Regional og nasjonal stillingsannonsering - Når du har behov for å øke din rekkevidde!

Har du behov for å nå ut til et bredere publikum eller behov for å rekruttere personal i flere regioner? Da er våre regionale annonser det perfekte valg. Med en og samme annonse er du synlig flere ulike områder, alternativt i hele Norge. Du sparer både tid og penger sammenlignet med å kjøpe og publisere en separat annonse i hvert enkelt område.

De regionale pakkene du kan velge mellom er følgende:

Hele Norge

Dette er pakken for deg som vil at din annonse skal være synlig i hele landet. Annonsen blir tilgjengelig for kandidater som søker jobb i alle fylkene i Norge.

Pris:
kr 9 800
Kjøp nå!

Østlandet

Monster annonsepakke for Østlandet gir deg muligheten til å publisere din annonse i fylkene Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, og Telemark.

Pris:
kr 6 900
Kjøp nå!

Vest- og Sørlandet

Monsters annonsepakke for Vest- og Sørlandet gir deg muligheten til å publisere din annonse i fylkene Vest-Agder, Aust-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

Pris:
kr 6 900
Kjøp nå!

Trøndelag og Nord-Norge

Monsters annonsepakke for Trøndelag og Nord Norge gir deg muligheten til å publisere din annonse i fylkene Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Finnmark, Troms, Nordland og Svalbard.

Pris:
kr 5 900
Kjøp nå!
Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00