Annonsetittel i fet skrift

Få din annonse til å skille seg ut fra mengden. En annonsetittel i fet skrift både synes bedre og gir mer trafikk til din annonse.
  • Annonsetittel i fet skrift
  • Øker din synlighet
  • Mer trafikk til din annonse

Gjør det meste ut av dine annonser på Monster

Hjelp rett kandidat til å se akkurat din annonse ved å gjøre bruk av annonsetittel i fet skrift. Din annonsetittel på siden for søkeresultat kommer til å synes bedre enn de øvrige annonsene, hvilket hjelper deg med å trekke mer respons og flere kandidater til din annonse.

Hvordan kommer annonsen til å se ut?

Dersom du gjør bruk av annonsetittel i fet skrift kommer tittelen på din annonse til å vises med fet skrift på siden for søkeresultat. Dette er med på å øke din synlighet på Monster. Ettersom du kan kjøpe fet skrift separat kan du velge hvilke annonser du ønsker å bruke dette produktet på. Det eneste du trenger å gjøre er å krysse av for ”fet skrift” når du lager og publiserer din annonse.

Hvordan bruker jeg fet skrift?

Fet skrift kan brukes på alle stillingsannonser på Monster. Du velger dette under selve publiseringsprosessen. Dersom du skal publisere flere annonser anbefaler vi at du kjøper en annonsepakke. Da sparer du penger. Når du publiserer annonsen din huker du bare av for ”fet skrift” og din annonse vises med fet skrift i søkeresultatet under hele annonseringsperioden.

Kjøp fet stillingstittel

# Pris per stk Rabatt
1-2 kr 1 900,00
3-5 kr 1 710,00 kr 190,00
6-12 kr 1 520,00 kr 380,00
13-99 kr 1 330,00 kr 570,00
Skriv inn et antall for å se prisen.
TOTALT
Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00