TargetMail

Få fler og bedre søknader! Gjør bruk av målrettet E-post til kandidatene slik at du får de beste søknadene!
  • Nå ut til rette målgruppe
  • Målrettet utsendelse av E-post
  • Øk trafikken til din annonse

TargetMail – markedsfør din stillingsannonse

Med Monster TargetMail sender vi din stillingsannonse til de kandidater i CV-databasen som matcher din annonse. Du og en konsulent fastsetter kravprofilen som deretter matches med kandidater i CV-databasen. Kandidaten får en personlig E-post med din annonse og kan søke direkte fra sin egen mailboks.

Med TargetMail kan du:

  • Nå ut til din ideelle målgruppe: markedsfør din bedrift og din ledige stilling mot et utvalg av aktive og passive jobbsøkere.
  • Øk trafikken til din annonse med over 50%: TargetMail er effektivt. I snitt genererer en TargetMail mer enn 50% økt trafikk til din annonse.

Hvordan fungerer det?

Deres annonse sendes per E-post til de kandidater i Monsters CV-database som matcher deres kravprofil. TargetMail sendes i HTML-format, hvilket gir kandidaten mulighet til å søke på stillingen direkte fra sin egen mailboks.

Prosess

  1. Dere bestiller TargetMail direkte online eller fra deres kontaktperson hos Monster.
  2. En av Monsters konsulter tar kontakt med ansvarlig kontaktperson for å sette en kravprofil for den aktuelle stillingen.
  3. Targetmail sendes til kandidater med aktive CV’er i Monsters CV-database som matcher den profilen dere søker.
  4. Konsulenten sender til slutt en rapport til dere som inneholder antall sendte Targetmail.

For å gjøre bruk av denne tjenesten trenger dere en publisert annonse på Monster.no. Monster kan sende targetmail til maks 500 kandidater per utsendelse.

Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00