Monsters nye stillingsannonse: Career Ad Network™ (CAN)

Publiser din stillingsannonse på Monster og på 100-vis av Norges mest populære nettsteder.
  • Øk antall søknader
  • Maksimer din synlighet
  • Nå nye kandidatgrupper

Monsters nye stillingsannonse: Vi forbedrer din stillingsannonse med en målrettet bannerkampanje i vårt eksterne nettverk av nettsider - Career Ad Network

Øk antall søknader gjennom å publisere din stillingsannonse både på Norges mest velbesøkte rekrutteringsportal og på hundrevis av andre populære nettsteder på internett.

Finn riktig kandidat

Ved hjelp av ny teknologi gjør Monster om din aktuelle stillingsannonse til en banner og sprer den over internett. Ved å analysere historiske data, Internetcookies, innhold på nettsider og annen informasjon, plasserer vi annonsen slik at den vil være synlig på nettsider som leses av de mest relevante kandidatene.

Kandidatene ser dine ledige stillinger mens de besøker sine favorittsider på nett. Når de klikker på din banner, kommer de direkte till din annonse på Monster. Der kan de lese mer om stillingen og søke direkte.

For å kunne bruke Monsters annonsenettverk må du ha en stillingsannonse på Monster. Hvis du ikke har en stillingsannonse er det enklest å kjøpe pakken under der både en stillingsannonse og Monster Career Ad Network inngår. Hvis du allerede har stillingsannonser kan du kjøpe CAN som et tilleggsprodukt i boksen til høyre.

Monsters nye stillingsannonse

Din stillingsannonse vises både på Monster.no og på hundrevis av populære eksterne nettsteder i Monsters nettverk. En banner målrettes mot kandidater med riktig kompetanse ved hjelp av patentert teknologi.

Kun
5 800 kr
Kjøp nå

Rett oppmerksomheten mot dine stillingsannonser!

Hvordan fungerer det?

Monster Career Ad Network (CAN) forvandler dine stillingsannonser til kraftfulle og dynamiske mediekampanjer. Du kan selv aktivere Monster CAN på en enkel måte når du publiserer din annonse.

Nå de rette kandidatene

Din annonse vises for riktig målgruppe på hundrevis av strategiskt utvalgte sider, bannerne målrettes på grunnlag av ”hvem” og ikke ”hvor”. Riktig person for din bedrift kan finnes på nettsteder som du ikke har tenkt over. Ved å analysere historiske data, Internetcookies, innhold på nettsider og annen informasjon, plasserer vi annonsen slik at den vil være synlig på nettsider som leses av de mest relevante kandidatene.

Siden Monster CAN viser dine stillingsannonser for kandidater som matcher dine kriterier ser for eksempel en webdesigner i Oslo andre annonser enn en revisor i Bergen.

Kjøp Career Ad Network

# Pris per stk Rabatt
1-24 kr 2 900,00
25-49 kr 2 600,00 kr 300,00
50-249 kr 2 300,00 kr 600,00
TOTALT
Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00