Kandidater innen Teknikk

Tusenvis av kandidater har registrert sin CV på Monster innenfor kategorien Teknikk. Uansett hvilken kompetanse innenfor Teknikk du er ute etter er det stor sannsynlighet for at Monster har den kandidaten du er på jakt etter.

Kandidatprofil

Monsters kandidater innenfor Teknikk er godt utdannede og erfarne. 39% av kandidatene har universitets- eller høgskoleutdannelse og 79% har mer enn 2 års arbeidserfaring.

Hvordan finner jeg rett kandidat?

Monsters mål er at du skal finne rett kandidat raskt og enkelt. Derfor har vi funnet frem løsninger som lar deg spesifisere hvilken kompetanse du er ute etter. Deretter sørger vi for at din ledige stilling markedsføres mot et utvalg av aktive og passive jobbsøkere. Nedenfor har du noen forslag på målrettede rekrutteringsløsninger

Monster Targeted: 1 Stillingsannonse med Targetmail™

Din stillingsannonse sendes til de kandidater i CV-databasen som matcher din annonse. Du og en konsulent fastsetter kravprofilen som deretter matches mot kandidater i vår CV-database.

Kun
kr 4 500
Kjøp nå

Monster Right On: 1 Stillingsannonse med TargetMail™ og 1 målrettet banner

Din stillingsannonse sendes till de kandidater i CV-databasen som matcher din kravprofil samtidig som en målrettet banner på Monster vises for kandidater innenfor rett målgruppe.

Kun
kr 6 900
Kjøp nå

Monster E-Hunting: La Monster ta hånd om all administrasjon

Monster tar seg av annonsering, håndtering og utvalg av søknader samt søker fram matchende kandidater i vår database for deretter å levere de beste kandidatene til deg.

Kun
kr 29 900
Kjøp nå

CV-Søk

Søk i den største CV-databasen på Internett og finn alle kandidatene du behøver. Lagre, grader og organisere kvalifiserte CV'er online.

Pris fra
kr 4 900
Les mer

Alle Produkter

Passer ingen av pakkene ovenfor? Her får du en oversikt over Monsters ulike produktområder. Les om alt fra våre konsulenttjenester til våre systemløsninger.

Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00