Kandidater i Trøndelag og Nord-Norge

Mer enn 8 800 kandidater i Trøndelag og Nord-Norge har registrert sin CV på Monster. Uansett hvilken du er ute etter er det stor sannsynlighet for at Monster har den kandidaten du er på jakt etter.

Kandidatenes fordeling

I diagrammet nedenfor ser du hvordan kandidatene på Trøndelag og Nord-Norge fordeles basert på kompetansområde. Dersom du ønsker en oversikt over våre kandidaters utdanningsnivå og arbeidserfaring innenfor ulike kompetansområder kan du lese mer under Rekrutter spesifikk kompetanse.

Hvordan finner jeg riktig kandidat?

Nedenfor viser vi noen forslag på rekrutteringsløsninger der du enten kan nå ut til et enkelt fylke innen Trøndelag og Nord-Norge eller hele Trøndelag og Nord-Norge på en enkel måte. Dersom du har behov for å nå ut til et bredere publikum eller har behov for å rekruttere personal fra flere fylker, så er våre regionale pakker riktig valg.

Stillingsannonse i hele Trøndelag og Nord-Norge

Monsters annonsepakke for Trøndelag og Nord Norge gir deg muligheten til å publisere din annonse i fylkene Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Finnmark, Troms, Nordland og Svalbard.

Kun
5 900 kr
Kjøp nå

Stillingsannonse i hele Trøndelag og Nord-Norge med 2 ukers CV-Søk

Monsters annonsepakke for Trøndelag og Nord Norge gir deg muligheten til å publisere din annonse i fylkene Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Finnmark, Troms, Nordland og Svalbard. Du får dessuten tilgang til vår CV-database i 2 uker.

Kun
7 900 kr
Kjøp nå

Stillingsannonse i et enkelt fylke

Dersom du ønsker å lyse ut din ledige stilling i et enkelt fylke er våre standardannonser den rette løsningen.

Pris fra
2 900 kr
Les mer

Stillingsannonse i hele Norge

Denne pakken er for deg som ønsker at din annonse skal være synlig i hele landet. Annonsen blir tilgjengelig for kandidater som søker jobb i samtlige fylker i Norge.

Kun
9 800 kr
Kjøp nå

CV-Søk

Søk i den største CV-databasen på internett og finn de kandidatene du behøver. Lagre, ranger og organiser kvalifiserte kandidater online.

Pris fra
4 900 kr
Les mer

Monster E-Hunting: La oss gjøre jobben for deg

Monster tar seg av annonsering, håndtering og utvalg av søknader samt søker frem matchende kandidater fra vår database for så å levere de beste kandidatene til deg.

Kun
29 900 kr
Kjøp nå
Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00