Kandidater i Norge

Mer enn 70.000 kandidater i Norge har registrert sin CV på Monster. Uansett hvilken kompetanse du er ute etter er det stor sannsynlighet for at Monster har den kandidaten du er på jakt etter.

Kandidatenes fordeling

I diagrammet nedenfor ser du hvordan kandidatene i Norge fordeles basert på kompetansområde. Dersom du ønsker en oversikt over våre kandidaters utdanningsnivå og arbeidserfaring innenfor ulike kompetansområder kan du lese mer under Rekrutter spesifikk kompetanse.

Hvordan finner jeg riktig kandidat?

Nedenfor viser vi noen forslag på rekrutteringsløsninger der du enten kan nå ut til et enkelt fylke i Norge eller hele Norge på en enkel måte. Dersom du har behov for å nå ut til et bredere publikum eller har behov for å rekruttere personal fra flere fylker, så er våre regionale pakker riktig valg.

Stillingsannonse i hele Norge

Denne pakken er for deg som ønsker at din annonse skal være synlig i hele landet. Annonsen blir tilgjengelig for kandidater som søker jobb i samtlige fylker i Norge.

Kun
9 800 kr
Kjøp nå

Stillingsannonse i hele Norge med 2 ukers CV-Søk

Annonsen blir tilgjengelig for kandidater som søker jobb i samtlige fylker i Norge. Du får dessuten tilgang til vår CV-database i 2 uker.

Kun
11 800 kr
Kjøp nå

Stillingsannonse i et enkelt fylke

Dersom du ønsker å lyse ut din ledige stilling i et enkelt fylke er våre standardannonser den rette løsningen.

Pris fra
2 900 kr
Les mer

CV-Søk

Søk i den største CV-databasen på internett og finn de kandidatene du behøver. Lagre, ranger og organiser kvalifiserte kandidater online.

Pris fra
4 900 kr
Les mer

Monster E-Hunting: La oss gjøre jobben for deg

Monster tar seg av annonsering, håndtering og utvalg av søknader samt søker frem matchende kandidater fra vår database for så å levere de beste kandidatene til deg.

Kun
29 900 kr
Kjøp nå
Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00