Første gangen på Monster

Velkommen till Monster for arbeidsgivere. Monster er den ledende aktøren innen nettrekruttering i Norge, Europa og verden. Hver måned besøker flere tusen jobbsøkere våre nettsider. Uansett hvilken type kompetanse du søker etter sparer du både tid og penger på å bruke Monster.

Hvorfor bør du bruke Monster til din rekruttering?

  1. Vi er spesialister på nettbasert rekruttering. Vi har eksistert i Norge siden 1998 og er markedsledende innenfor nettbasert rekruttering.
  2. Vi har en av Norges største CV-Databaser. Tillgang til mer enn 70.000 norske CV’er. Du vil finne den kompetansen du søker etter.
  3. Vi har trafikken. Monster er en av Norges mest besøkte jobbsider på nettet. Du kan nå ut til tusenvis av kandidater allerede i dag.
  4. Det er enkelt. Du kan selv publisere annonser, håndtere søknader og søke etter kandidater i vårt rekrutteringsverktøy.
  5. Vi bryr oss om deg som kunde. Du får en personlig kontaktperson hos Monster og vi følger opp resultatet av dine rekrutteringer.
  6. Det er kostnadseffektivt. Du sparer tusenvis av kroner sammenlignet med for eksempel annonser i trykkpresse.
  7. Vi finnes både lokalt og globalt. Monster er til stede i mer enn 50 land og kan hjelpe deg med å finne personal i Røros så vel som Mexico City.
  8. Vi har de mest innovative produktene. Vi legger ned store ressurser på å utvikle nye og smarte rekrutteringsløsninger som hjelper deg i din hverdag.

Hvorfor ikke teste en av våre introduksjonspakker?

Try Monster

1 Stillingsannonse med 2 uker Nasjonalt CV-søk 500 CV-visninger.

Kun
kr 5 300
Kjøp nå

Try Monster Special

2 Stillingsannonser med 2 uker Nasjonalt CV-søk 500 CV-visninger og 1 Aktuelle bedrifter

Kun
kr 7 900
Kjøp nå

Monster Targeted

1 stillingsannonse med Targetmail - Din annonse sendes til kandidater i CV-databasen som matcher kravprofilen angitt i din annonse.

Kun
kr 4 500
Kjøp nå

Dersom du er usikker på hvilken løsning som passer for din bedrift kan du lese mer under Finn riktig rekrutteringsløsning.

Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00