Finn rett rekrutteringsløsning

Av og til kan det være vanskelig å finne nok tid til å publisere annonser, lese gjennom søknader og intervjue kandidater. Når ett rekrutteringsbehov oppstår har man behov for raskt å fylle den tomme plassen med rett kandidat for ikke å miste produktivitet og inntekter.

Løsninger for deres bedrift

Med våre effektive rekrutteringsverktøy hjelper vi deg med å finne akkurat den kompetansen du behøver. Uansett om du vil finne en ny medarbeider med en gang eller sikre alle dine rekrutteringer for resten av året har Monster en løsning for deg.

Er du usikker på hvilket produkt som passer best for ditt rekrutteringsbehov?

Da har du to alternativ:

  • Les gjennom produktoversikten nedenfor og velg deretter det produktområdet som passer deg best. De fleste av våre produkter kan kjøpes direkte online.
  • Ring oss på +46 8 506 523 00 eller send en E-post til kund@monster.se så hjelper vi deg.

Stillingsannonser

Publiser din annonse på Monster og nå ut til tusenvis av kandidater allerede I dag eller kjøp en annonsepakke og annonser når du vil i løpet av et år.

CV-søk

Vil du selv søke frem kandidater? I Monsters CV-database finner du mer enn 70.000 kvalifiserte CV’er og velge mellom. Du kan til og med abonnere på ønsket kompetanse!

Rekrutteringspakker

Vi tilbyr prisgunstige pakker der du kan kombinere stillingsannonser, profilering og tilgang til vår CV-database.

Konsulentjenster

Har du ikke tid til å administrere hele eller deler av rekrutteringen selv? La være konsulenter gjøre jobben for deg.

Rekrutteringssystem

Monster Talent Management Suite (TMS) er et fullverdig rekruteringssystem med egen CV-database, jobbliste og karrierside rettet mot kandidater.

Alle Monsters rekrutteringsprodukter

En oversikt over alle Monsters ulike produktområder, les om alt fra våre konsulenttjenster til våre systemløsninger.

Spesifikk Kompetanse

Ønsker du en oversikt over hvor mange kandidater vi har innen ulike områder, eller tips på rekrutteringspakker som er målrettede mot akkurat den kompetansen du ser etter? Da skal du lese mer her!

Regional Rekruttering

Har du behov for bredde i din rekruttering? Da er våre regionale rekrutteringsløsninger noe for deg.

Internasjonal Rekruttering

Med karrieresider og databaser i mer enn 50 land, samt partnersider i resten av verden er Monster det rette valget for deres internasjonale rekrutteringer.

Spørsmål?
Ring +46 8 506 523 00